Ons bedrijf beschikt over kennis van het hele bouwproces, van ontwikkeling tot en met de uitvoering. Er is dus bijna geen tijdsverlies tussen het ontstaan van het idee en de uitwerking daarvan. Onder de vakmensen die wij in dienst hebben vallen onder andere metselaars en timmerlieden. Harmsen Bouwbedrijf beschikt over de modernste machines, waardoor wij snel met een bouwproject kunnen beginnen.

Graag assisteren wij u bij het uitwerken van uw idee. Geheel vrijblijvend helpen wij u bij het maken van een schetsontwerp en het inschatten van de kosten. Later kunt u alles nog eens rustig bekijken; heeft u daarna nog wensen of vragen, dan proberen wij daar samen met u een oplossing voor te vinden. Dit alles geheel vrijblijvend.

Bent u tevreden met het ontwerp en gaat u akkoord met de kostenindicatie, dan wordt er een contract gemaakt en gaan we voor u aan het werk. Onze tekenaar maakt voor u vervolgens een definitief ontwerp. Het ontwerp, dat inmiddels is goedgekeurd door de welstandscommissie, is dan bouwklaar. Ook de uiteindelijke bouwkosten zijn dan bekend. In het algemeen wijken die echter niet veel af van de oorspronkelijke begroting. Deze manier van werken heeft voor u het voordeel dat u precies weet wat de kosten zijn.

En natuurlijk heel belangrijk: Wat u ook door ons laat bouwen, u weet dat het bij u past!

Overigens beperkt Harmsen Bouwbedrijf haar werkzaamheden tot een straal van ongeveer 30 kilometer rond Lemelerveld

 

Harmsen Bouwbedrijf
Ambachtsweg 11
8152 BA Lemelerveld
Tel: 0572 - 371891
Fax: 0572 - 372729