Nieuws

(1999)

De afgelopen maanden heeft Bouwbedrijf Harmsen in Lemelerveld drie grote projecten gerealiseerd met een gezamelijke bouwsom van om en nabij de 6,5 miljoen gulden

U kunt door op een plaatje te klikken een grotere foto van het gebouw zien

 

Schutte Systems

Opening 18 oktober

Marcel Schutte:"Bouwbedrijf Harmsen heeft dankzijn een goede planning en een goede coordinatie met de onderaannemers in korte tijd prima maatwerk afgeleverd. Zijn adviezen aangaande mogelijkheden en keuze van materialen heb ik als zeer positief ervaren. Ik ben dik tevreden".

 

 
 

Jan Wagemans:"De bouw is keurig volgens tijdschema verlopen. Doordat alles afgedekt was met dubbelwandige stofschotten kenden we weinig overlast en kon de verkoop gewoon doorgaan. Door goede samenwerking en een prettig overleg hebben Paul Blanke, Bart Harmsen en architectenbureau Morris alles goed op elkaar kunnen afstemmen. Er werd veel aandacht besteed aan veilig bouwen. En elk weekend werd de rommel keurig opgeruimd!"

 

Wagemans Woninginrichting

Opening 27 oktober

Bedrijfshallen Huetink

Opening 15 oktober

Sjaak en Henri Huetink:"We werken al jaren met Harmsen en, eerlijk is eerlijk, de organisatie en het vakmanschap van het bedrijf worden (nog) steeds beter. Ondanks de drukte hoef je je nergens zorgen over te maken: goed werk, hoor! De eigenlijke opleveringsdatum is net niet gehaald, maar ja, soms kun je niet alles bol-werken".